Werkwijze

Wanneer u als potentiele klant contact met ons opneemt om een vrijblijvende afspraak te maken over een project, hoe gaan wij dan te werk.

 

Voorbereiding:

 

Een opdracht begint met een goede voorbereiding dat is immers het halve werk. De voorbereiding zal ten alle tijden worden gedaan door de heer K. Theunis. Hij komt bij u op locatie langs en bespreekt de wensen en de mogelijkheden met u door. Daarbij wordt aandacht besteed aan goede advisering, want de opdrachtgever is er bij gebaat dat zijn of haar wensen de juiste vertaling vinden in de praktijk. Naar aanleiding van dit gesprek volgt er, desgewenst binnen 7 werkdagen een heldere en duidelijke offerte. Na uw akkoord zal er op het afgesproken tijdstip aangevangen worden met de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Uitvoering:

 

Wij zorgen voor de complete aanleg van uw bestrating. Dit geheel in overeenstemming met hetgeen is afgesproken. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er altijd ruimte voor overleg.

 

Nazorg:

 

Mocht er, nadat de bestratingswerkzaamheden afgerond zijn, nog vragen zijn. Dan komen wij langs om ook op die vragen een antwoord te vinden.